Activiteit voor een kinderfeestje

Kleur je eigen draagtas

Een superleuke activiteit waarbij de kinderen hun creativiteit helemaal kunnen uitleven! Laat de kinderen een eigen zak ontwerpen en op het einde van de dag zie je allemaal blije gezichtjes!

Activiteit voor 5+ jaar
katoenen-draagtas-xl-blanco-37-x-40-cm

Wat heb je allemaal nodig?
1. draagtassen
2. textielstiften
3. een stuk karton per draagtas
4. strijkijzer

Hoe ga je te werk?
1.
Bescherm de tafel en trek de kinderen vuile kledij of een schort aan. Textielstiften gaan dwars door stof heen, dus weer voorbereid!
2. Geef elk kind een draagtas. Er bestaan heel veel soorten en maten. Een volledig overzicht vind je hier terug. Ideaal is als de tas al eens voorgewassen en gestreken is, zodat de inkt beter hecht.
3. Steek in de draagtas een stuk karton dat exact zo groot is als de draagtas zelf, zo bescherm je de andere kant van de tas als de stiften door de stof heen tekenen.
4. Laat de kinderen helemaal los gaan met textielstiften bij het ontwerpen van hun eigen draagtas!
5. Bij vele textielstiften dien je de tekening nog te fixeren door ze te strijken. En klaar! De tassen kunnen na het fixeren gewassen worden in de wasmachine.

Wil je de activiteit extra bijzonder maken? Je kan de draagtassen ook bestellen met een ontwerp naar keuze, zoals bijvoorbeeld een naam of een thema dat je leuk vindt! Enkel de omlijnen wordt dan aangebracht en dan kan de tekst of afbeelding ingekleurd worden. Een bijzonder leuke en originele activiteit voor een kinderfeestje of verjaardagsfeestje. Leuk voor zowel jongens als meisjes! Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Heb je vragen? Laat een reactie achter of mail ons en we helpen je graag verder op weg!

Veel plezier!

Ook interessant voor jou!

Geef een antwoord