Bedankt voor het bezoek!

Doopsuiker is een eeuwenoude Belgische traditie. De suikerbonen worden cadeau gedaan aan kraamvisite wanneer er een baby is geboren. Tegenwoordig is dit geboortebedankje er in alle vormen, maten en kleuren.

De traditionele suikerboon bestaat uit een amandel met een laagje honing eromheen. Tegenwoordig worden ze gemaakt van amandelen of chocola met een hard laagje suiker en zijn ze verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Ook hebben ze, naast de traditionele amandelvorm, verschillende vormen, zoals hartjes en sterren.

Naast suikerbonen zijn andere soorten geboortesuiker steeds populairder. Denk aan chocoladeconfetti, mini-suikerbonen, smarties, gekleurde biscuitballen, lolly’s, gepofte rijstkorrels, gummybeertjes en andere snoepjes.

 

doopsuiker oostburg
doopsuiker oostburg

Er zijn 2 opties

Of wij maken de bedankjes van a tot z helemaal voor jou óf we bezorgen je alle benodigdheden zodat je zelf aan de slag kunt!

doopsuiker

 Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag een vrijblijvende offerte
  We horen graag zo specifiek mogelijk jullie wensen en zetten dit alles volledig uitgewerkt op papier. Zonder enige verplichtingen.

 2. Start ontwerp
  Na goedkeuring van de offerte, starten we met het ontwerp van enkele proefversies. Op deze manier krijg je in real life te zien hoe de bedankjes er komen uit te zien. Planning: 2 à 3 weken

 3.  Aanpassen ontwerp
  Na de eerste proef, vragen we jullie opmerkingen en gaan we daarmee aan de slag tot jullie 100% tevreden zijn.

 4. Bijna klaar...
  Wanneer jullie akkoord zijn met de proef, gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk de bedankjes te bezorgen! Planning afhankelijk van de hoeveelheid en type: 1 à 3. weken.

  We leveren de geboortekaartjes en -bedankjes gratis aan huis in de ruime regio rond Oostburg. Want het allerbelangrijkste is dat jullie ontlast worden en volop kunnen genieten van jullie kleine wondertje!
doopsuikerdoosjes
Hola Chica in Oostburg

Vragen?

Jullie zijn altijd welkom in onze winkel in Oostburg. Voor geboorteconcepten vinden wij het fijn om op afspraak te werken, want alleen zo zijn we zeker dat we jullie de aandacht kunnen geven die jullie nodig hebben. Liever alles vanop afstand geregeld? Dat kan ook! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

We zijn ook bereikbaar via Whatsapp voor al je vragen. De service is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag en van 8u30 tot 20u30.Of mail uw vraag naar info@hola-chica.nl

De waardering van www.hola-chica.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 21 reviews.