Gefeliciteerd!
Jullie zijn in blijde verwachting!

Bij een bijzondere gebeurtenis hoort een bijzondere aankondiging. Daar helpen we jullie graag bij! Jullie hebben ongetwijfeld online  al heel wat inspiratie opgedaan. Zo heb je bijvoorbeeld een geboortekaartje wat je mooi vindt, maar nog niet helemaal jullie ding is? Dan doen wij graag dat tikkeltje extra, want wij zijn pas klaar als jullie 100% tevreden zijn!

Nog helemaal geen idee welke richting jullie willen uitgaan? Dan denken we heel graag met jullie mee. Laat jullie inspireren door de vele ideeën die te bekijken zijn in onze winkel in Oostburg.

geboortekaartjes oostburg
doopsuiker oostburg
Geboortebedankjes kersen tweeling
Geboortekaartjes Hola Chica

Er zijn 2 opties

Een uniek geboortekaartje op maat die gemaakt wordt op basis van jullie wensen of een bestaande kaart uit bestaande collecties.

Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag een vrijblijvende offerte
  We horen graag zo specifiek mogelijk jullie wensen en zetten dit alles volledig uitgewerkt op papier. Zonder enige verplichtingen.

 2. Start ontwerp
  Na goedkeuring van de offerte, starten we met het digitale ontwerp van jullie kaartje. Hiervoor hebben we zo veel mogelijk gegevens nodig voor op het kaartje (naam, adres, meter en peter, gedichtje, geboortelijst,...). Planning: 2 à 3 weken

 3.  Aanpassen ontwerp
  Na de eerste digitale proefdruk, vragen we jullie opmerkingen en gaan we daarmee aan de slag tot jullie 100% tevreden zijn.

 4. En nu wachten...
  Wanneer jullie akkoord zijn met de digitale proefdruk, is het wachten tot jullie kleine wondertje wordt geboren. Je krijgt de enveloppen al eerder zodat die allemaal al geadresseerd kunnen worden.

 5. Hoera! De baby is er!
  Jullie kunnen nu de ontbrekende gegevens doormailen of whats'appen en dan beginnen wij te drukken! Afhankelijk van wanneer we jullie bericht ontvangen, kunnen we heel snel leveren! Vaak nog dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag.

We leveren de geboortekaartjes en -bedankjes gratis aan huis in de ruime regio rond Oostburg. Want het allerbelangrijkste is dat jullie ontlast worden en volop kunnen genieten van jullie kleine wondertje!

Hola Chica in Oostburg

Vragen?

Jullie zijn altijd welkom in onze winkel in Oostburg. Voor geboorteconcepten vinden wij het fijn om op afspraak te werken, want alleen zo zijn we zeker dat we jullie de aandacht kunnen geven die jullie nodig hebben.

We zijn ook bereikbaar via Whatsapp voor al je vragen. De service is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag en van 8u30 tot 20u30.Of mail uw vraag naar info@hola-chica.nl