Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?
Voor verzending binnen Nederland en naar België brengen wij automatisch €6,50 in rekening.

Kan ik mijn pakket ook zelf afhalen?
Ja hoor! Kies tijdens het bestellen als verzendmethode "afhalen" en je ontvangt een mailtje wanneer je bestelling klaar ligt.

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?
We streven ernaar om pakket binnen 3 werkdagen te verzenden. Voor gepersonaliseerde geschenken hebben we vaak de goedkeuring van de proefdruk nodig van de klant en kan dit iets langer duren, tot 5 werkdagen. Sommige artikelen hebben ook een andere leveringstermijn, maar dan staat die termijn vermeld bij het product op de site. Wil je graag weten wanneer je bestelling kan verzonden worden? Neem dan even contact met ons op!

Kan ik mijn pakket retouren?
Gepersonaliseerde artikelen, etenswaren (snoep/doopsuiker) en sale-artikelen worden niet retour genomen. Overige artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst retour gestuurd worden.

Stuur het artikel binnen 7 dagen terug naar:

Hola Chica
Burgemeester Erasmusstraat 1
4501BK Oostburg (Nederland)

• Retourzendingen zijn voor eigen rekening.
• Retourzendingen worden verwerkt na het ontvangen van de geretourneerde producten
• Wanneer jouw retour verwerkt is, storten wij het voor het artikel betaalde bedrag terug op het rekeningnummer waarmee de betaling werd uitgevoerd.

Ik heb een andere vraag
We zijn bereikbaar via mail en Whatsapp en streven ernaar om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Zie onderaan deze pagina onze contactgegevens.

Contacteer ons

Voor dringende vragen zijn wij bereikbaar via Whatsapp. Stuur ons een berichtje en je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vraag! De service is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag en van 8u30 tot 20u30.

Of mail uw vraag naar info@hola-chica.nl